28 kraadi ja päike


Nädal on möödunud väga kiiresti ning esinenud on ka tõususid ja mõõnasid, but so far so good. Töö on väsitav, väga. Peale 8 tundi ei saa ma oma jalgadega enam eriti läbi, sest nad ei taha voodist tõusta, mina aga tahan. Igapäevased tülid on tavalised.

Inimesed on siin väga meeldivad, alustades töötajatest ning lõpetades hotelli külastajatega. Suutsin nädala ajaga osade inimestega nii ära harjuda, et oli päris kahju, kui nad lahkusid. Kahe lapse jaoks olen/olin paras amusement ise. Väike Tommy lõpetas kohe nutmise, kui mind nägi ja hakkas naerma. Ja nii absoluutselt iga kord. Esimene kord, kui nii juhtus, vaatasid restoranis kõikide ümbritsevate laudade inimesed minu poole ja tahtsid, et ma tema juurde jääksin seisma. Ma ei pidanud isegi tegema midagi, lihtsalt seisin. Oleks lapsehoidja amet ka nii lihtne, siis ma vabalt tegeleksin väikeste inimestega. Teine väike laps on hispaania poiss, kes alati, kui mind näeb, hakkab naerma ja siis peidab pea ära ja häbeneb. Ülinunnu.

Õhtud veedame tavaliselt allkorrusel olevas Victoria baaris, sest Maris ja Mihkel on tööl. Väike tants ja suhtlus hotelli külastajatega on tavalised ning järgmine päev on tavalised ka kommentaarid tantsuoskuse kohta ja küsitakse, et kas ma väsinud ei ole. Aga kuidagi peab ju end lõbustama. Tänu sellele olemegi tuttavaks saanud mitmete väga toredate inimestega ning mind ja Marist taheti fotole isegi. Jei.

Baaritööga olen rahul, restoranis laudade koristamisega not so much. Mitte, et mulle see täiesti vastu oleks, aga jookidega mängimine ja plätserdamine on rohkem minu teema. Ning klientidega on äge rääkida. Täna arvati, et ma olen sakslane for example. Päris palju küsimusi on tekkinud ka tätoveeringu(te) kohta, et mis mul seal biitsepsi peal ikkagi kirjas on ja mida see c'est la vie tähendab. Mihkel mainis midagi, et keegi oli viidanud mulle kui 'tattooed chick-ile. I don't mind, I really don't.

Vaba ajaga on hetkel nii nagu on ehk siis seda pole eriti. 8st 4ni tööl olemine väsitab ära ning mitmed korrad on töö lõppedes uni mu parim sõber olnud. Vabad päevad on aga alles tulemas reedel ja laupäeval. Reedel on plaanis Malagasse minna koos soome Emma, costa rica Nela ja meie eesti maffia liikme Heleniga. Saab mõnusalt raha kulutada ning kui hästi läheb, siis saame ehk oma pangakontod ka avatud, sest nagu me kuulsime, siis tahetakse meile palk arvele kanda ning eesti konto ei sobi kohe üldse. Paberimajandus ftw. Ajakava muudavad tihedamaks ka EMi mängud, mida peab vaatama. Siiani pole see väga õnnestunud, kuigi tahaks. Hispaania vs. Itaalia mängu käisime Elementsis seitsmekesi vaatamas. Armastan hispaanlaste reaktsioone, sest iga väiksemagi asja peale minnakse nii ekstaasi.

Igatahes, tervitused Eestisse. Meil siin hetkel 28 kraadi, päike paistab ja on päris tuuline. Tahaks mingit jakki peale võtta. Hasta luego.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment