Draw me like one of your french girls


Ühes tükis jõudsin kohale Hispaaniasse. Saabudes oli 27 kraadi sooja ning see oli nii hea!
Lennud olid väga väsitavad ning ooteaeg Brüsselis oli tappev. Kasuks ei tulnud ka lennu hilinemine, sest, oi, ratas läks katki lennukil. Ja nii need töömehed seal vahetasid seda üle poole tunni.
Võrreldes Estonian Airi Brussel Airlines'iga, siis alguses kitsana tunduv Estonian Air'i lennukis oli ikka jõhkralt palju ruumi. Teise lennu ajal istusime nagu kilud karbis. Minu pikad jalad ei olnud väga õnnelikud. Plusspunktid Marise kõrval istuvale hispaania noormehele, kes on Eestit mitu korda külastanud ning teadis täpselt, kus asub Tallinn, Tartu ja Saarema.

Hotellist niipalju, et tuba on 10ndal korrusel (yeaaaahhhhh!), merevaatega. Wifit toas ei ole, seega saab seda kasutada ainult all fuajees . Tööle asume esmaspäeval, mis tähendab, et täna ja homme on vabad päevad. Lähme linna uudistama ning homme proovime selle päikese ka ära.

Merevesi on külm, vähemalt Maris ütles nii. Õhtul oli promenaadil suhteliselt rahulik, aga kuna me ei viitsinud väga kaugele kõndida, siis pole kohaliku eluga veel päris kursis.

Tahaks veel mainida taksojuhti, kes kihutas jõhkralt, kui meid hotelli tõi. 125 km/h on täiesti normaalne kiirus ning linnas sõites jääd seisma, annad signaali ning sõidad edasi, kui mingi ummik peaks tekkima. Normaalne on ka keset teed seisma jääda ning üle tee seisvalt taksojuhilt teed küsida, samas kui teised autod peavad ootama või kuidagi mööda manööverdama. Väga viis.

Praeguseks kõik, adios!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment