Espanja, Espanja!


Hispaania on finaalis, jaaaaa! Pühapäeval olen finaali ajal tööl, seega esimene poolaeg jääb nägemata. I iz sad. Enne mängu istusin all receptionis netis ja admin tuli ja tõmbas mõlema põse peale Hispaania lipud. 
I didn't mind, I really didn't!

Kui Hispaania võitis, siis rahvas läks hulluks. Naabrid laulsid ja igal pool olid pasunad. Läksime kolmveerand 1 kebabi sööma Marise, Ramsese ja Lolaga ning terve tänav oli rahvast täis. See rahvamass oli meeletu. Mõtlesimegi Marisega, et da fuq is going on.. Kebabikohas kohtusime mingi soomlasega. Pole need põhjamaad midagi nii kaugel vist.

Rahvas siin hotellis on endiselt päris tore. Tutvusime kolme briti tüdrukuga the other night ning polnud neil häda midagi, kuigi ega nad polnud ka just karbi kõige teravamad pliiatsid. Hommikusöögi ajal pistis aga üks vanem mees 5 eurot pihku nii mulle kui ka Helenile tubli töö eest. Woopidoo.

Veider on see, et kui eelmisel aastal käänati, pöörati ja kohandati inimeste nimesid hispaanlaste jaoks sobivaks, siis minu nimi on tööl olles – trummipõrin – Helen! Absoluutselt kogu aeg, kui boss Antonio midagi tahab, siis on ’’HELEN!’’ Aeg-ajalt ütlen vatu, et ’’no-no, no Helen here. Ingrid!’’, aga enamuse ajast ma lihtsalt reageerin. Ja Heleniks kutsus mind ka üks teine töötaja juba. What is this. Helgematel päevadel olen ma lihtsalt Ingriii.

Hispaanlaste jaoks on eriti populaarseks joogiks tinto verano ehk siis punane vein koos sidruni fantaga. Pidevalt mõtlesin, et kas see on tõesti nii hea siis, aga kui üleeile tinto verano kraan baari installiti (ei pea enam ise seda tegema, fyeah!), siis otsustasin ka ära proovida. Sweet jesus have mercy, see on niiii hea. 


Väljas on 33 kraadi, päike paistab ning ühtegi pilve ei ole silmapiiril.
Tervitused Eestisse!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment