San Juan came to town

Insert asjakohane San Juani picture here, aga ma pole neid kaamerast veel arvutisse tõmmanud.


Well, San Juan was interesting..

Ei, tegelikult oli ikka päris tore. Kõik praktikandid ning 3 kohalikku töötajat olid meiega rannas. Istusime ühe baari läheduses, seega oli meil muusika ka olemas. Enne randa minekut ütles Lola, et kirjutaksime ühele paberile midagi halba, millest tahaksime lahti saada ning teisele midagi head, mis võiks tulla. Rannas olles jooksid 12 ajal kõik inimesed vette, sest see on kohalik traditsioon. Vees olles põletasime need soovid ära. Tasub ka mainida, et rahvast oli niiii palju ning kahju, et Eestis midagi sellist ei toimu.

Edasi käis niisama tants ja trall. Oodatud ilutulestikku ei olnudki põhimõtteliselt. Kaugel Benalmadenas midagi vist lasti taevasse, aga see oli ka pigem Hispaania võidu üle.

Rannas olles sain jutule ühe kohaliku Hispaania mehega, kes inglise keelt ei rääkinud ning minu spänish skill on praktiliselt olematu. Rõõmustasime koos Hispaania võidu üle (hajeeba!) NING suutsime vaidlema minna FC Barcelona ja Real Madridi üle, sest tema oli nimelt selle viimase fänn. Success.

Pühapäeval tööl olles surin. Polnud kasu, et kella 2ks tööle, endiselt surin. Oli tunne, et never again ning edaspidi lähen kell 10 õhtul magama.

Kaks päeva rasket tööd ning siis on vabad päevad tulekul. Neljapäeval lähme kambaga Tivolisse okseatraktsioonidele ja karjume kenad detsibellid välja.

Meil on siin hotellis prantslastest tädikesed ka. Kui alguses oli probleeme nendest aru saamisega, siis nüüd on nad küll nii toredad. Üks päev, kui Rafaeliga prügi välja viisime ning nendest möödudes Rafael rääkis, et muy calor, muy calor (väga palav) on, siis üks tädi andis mynthonit või midagi sarnast, mis tegi kurgu nii heaks jahedaks. Täna tõi see sama tädi mulle Haribo kummikomme!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment