San Juan is coming to town


Hola, mis amgios!

Täna on party for everybody ehk siis jaanipäev EHK siis siinne suur püha San Juan. Juba on näha, kuidas hispaania perekonnad on randa endale kämpimisplatsid valmis teinud. Üks oli püsti juba eile öösel, aga täna hommikuks oli see kadunud. Meil on ka plaanis minna ja osa võtta kõigest! Olen kuulnud, et pidi olema päris suur ja massiivne tähistamine, seega peab kaasa lööma, kui võimalus tekib. Homme õnneks kella 2ks tööle alles. 

Mis töösse puutub, siis on vaid üks sõna - hullumaja. See on meeletu, mis siin toimub. Hotellis on 421 inimest, kui ma õigesti mäletan. Kui esimesel nädalal sai baaris olles puhata ja istuda ka, siis nüüd on see vaid kauge unistus. Vähemalt on 7 aastat õnne soolas, sest suutsin täna oma esimese klaasi inimeste jalge alla puruks kukutada, seega great success. Päris paha tunne oli, sest üks neiu sai kildudega pihta vist isegi natuke. Aga see-eest ütles hiljem üks vanem mees, kes seda kõike pealt nägi, et ''I'd still marry you''. Oh youuu, stop it.

Iga päevaga hakkan üha rohkem hindama puhtaid laudlinu ja inimesi, kes süüa oskavad. Reaalselt. Tahaks kallistada kõiki neid, kelle laudlina peale söömist endiselt puhas on.

Hetkel on kell 20.00, väljas on 24 kraadi kõigest ja päike paistab. Kas tõesti tuleb esimene jaanipäev ilma vihmata?

Ilusat jaani!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment