Today I don't feel like doing anything



Endiselt ei suuda ära imestada, kui kiiresti siin olles aeg möödub. Peale tööd ei ole aega oma olemisi-tegemisi kirja panna, sest kui päike ikka paistab, siis tahaks end grillima minna.

Niisiis, maha sai peetud esimene suurem pidu. Käisime Benalmadenas 24 hour square’il, kus oli klubi klubi otsas kinni. Mõned kohad olid paremad, mõned halvemad. 4 tunni jooksul käisime neljas klubis. Nägemist, raha.

Järgmisel päeval läksime Heleni, Emma ja Nelaga Malagasse. Mine metsa, kuiiii ilus seal on. Ausalt. Käisin suu ammuli ringi ja tahtsin teha igast võimalikust asjast pilti. Ja Malaga on jõhkralt suur ka. Käisime ühes suures kaubanduskeskuses, kus oli pood nimega Primark ja seal valitses hullumaja! Kuna hinnad olid nii soodsad, siis inimesed trügisid, ajad vedelesid maas ja kuhjadena hunnikutes. Osad emad olid tulnud poodi oma lastega, kes nutsid täiest kõrist. Täiesti hullumeelne. Poes oli 12 kassat ja kassadesse oli järjekord ikka üle paari meetri. Insane. Nägemist, raha.

Hotellis läheneb klientide arv 400le, vaid ligi kümme inimest on puudu. Tööd on palju ning baaris olles on järjekord kahelt poolt, seega tuleb joosta kahe leti vahel. Kuna paljud töötajad on puhkusel, siis on tööjõupuudus märgatav. Vahepeal tuleb selline kassiahastus peale, et tahaks need kliendid põrgu saata ja minna istuda tagaruumis õllevaadi peal.

Hispaanlastest kliendid on omaette vaatepilt. Kui nad ütlevad dos cervezas, siis on lihtne aru saada, aga kui nad hakkavad seletama midagi.. mia madre. Fanta on nende jaoks refresco de naranja. Aga milleks öelda lühidalt fanta, kui saab ka pika jutuna sama asja öelda, eks. Oii, ja siis on meil kolm prantslast ka siin. Mitte midagi ei saa aru. Nendele jookide tegemine om omaette tsirkus ja bingo mängimine. 

Täna käisime Fuengirola Bioparc'is. Well, it was nice. Loomaaeda kui sellist ei olnud, sest puudusid tüüpilised ''kolm seina ja trellid'' puurid. Loomad olid looduslikus keskkonnas ning nunnu oli neid loomi seal vaadata. Tahaks mõned koju kaasa võtta. Kõiki ei taha, ainult mõned. 
Nägemist, raha.

Adios!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment