Temperatuur tõuseb

Kirjutaks oma nädala aja tegemistest, aga istusin siin ja mõtlesin 3 minutit, aga ma ei suutnud välja mõelda, mida ma tegin.

Igatahes, eile käisime Marbellas. Tükk aega oli plaan minna Granadasse, aga kuna bussisõit kestab 2 ja pool tundi ning buss väljub kell 9 hommikul, siis nope, not gonna happen.


Marbella oli aga iluuus. Ideaalis pidi bussisõit kestma pool tundi, aga kuna peatused olid iga 35 sekundi tagant (jah, ma lugesin, sest ma olin nii pahane juba), siis venis see pikemaks. Marbella vanalinnas käisime ringi suu ammuli ning imestasime, kui ilus kõik on. Kõnniteed ei ole suvalistest kividest laotud, vaid on erinevad materjalid ja plaadid. Alumisel pildil olev materjal oli nii pehme ka lisaks sellele, et see ilus oli. :)


Käisime tšekkimas ka kuulsat sadamat ning rikaste inimeste paadikesi. Neid oli seal ikka päris palju. Kunagi tulevikus oman ka ühte paadikest seal. Raudselt. Tagasi jõudsime umbes 5 tundi hiljem üpris väsinult.

Saime ka oma esimese palgatšeki kätte ning ma sain pangakaardi ka. Järgmine palk tuleb juba kontole, seega ei pea minema enam panka raha välja võtma. Jei?

Hotell on inimesi täis jälle ning tööd on palju. Kuna bassubaar pandi õhtusöögi ajal kinni ning jookide saamiseks pidi korrus kõrgemale Victoriasse minema, siis olid kõik inimesed nii vihased ja tahtsid mänedžeriga rääkida. Kuulsin, et järgmisel hommikul olevat mänedžeri ukse taga inimeste hunnik olnud, tugevamad ootasid teda lausa tund aega.

Videoblogidega on selline lugu, et neid väga enam vist ei tule, sest hotelli wifi on oma taset tõstnud ning 5-minutilise video üleslaadimiseks on vaja leida 400 minutit vaba aega. Woopidoo. Midagi tuleb kindlasti, aga väga vähe. Praegu on ka video laadimisele jäänud veel 97 minutit. Jei?

Ilmad lähevad järjest soojemaks. Vilus oli 29 kraadi, päikese käes arvatavasti 10 kraadi rohkem.

Tervitused Eestisse! :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment