Spent all my money

Pühapäeva õhtu võimaldas näha seda, mida ma nii väga näha tahtsin. Meeletud rahvamassid tänavatel, muusika mängis, inimesed rõõmustasid, autod signaalitasid ning kõik olid riietatud punasesse/kollasesse. Elements oli rahvast täis ning juba mängu ajal elati täiest südamest kaasa. Eestis ei näeks mitte kunagi selliseid reaktsioone. Koju jõudsime kolmveerand 4 ajal väsinult ning Marise murtud kontsaga.

Teisipäeval käisime Miramaris, mis oli väga vale mõte. Igal pool olid soodukad ning võite isegi arvata, mis mu kontojäägiga juhtus. Ütleme nii, et me ei saa enam väga hästi läbi. Soodukad (rebajas - õpime hispaania keelt ka ikka) kestavad 31. augustini. Sweet lord, have mercy. Siinsed soodukad on ikka reaalselt 50% ja nii, sest kui kott maksis 11.99 ning polnud juurde märgitud, et saab allahindlust, siis olin VÄGA üllatunud, kui koju jõudes nägin tsekil summat 5.99. Not bad, not bad at all.

Töö on üldiselt väsitav olnud ning inimesi hakkab millegipärast järjest vähemaks jääma. Nägin maja seisu lehtede pealt, et juuli lõpus on majas alla 100 inimese. How's that possible? Tõesti loodan, et nii ei ole, sest siis on liiga palju passimist ning ma ei saa ka kogu aeg joonistada baaris olles. Niigi ühel päeval tegin 4 pildikest ja kõik naersid minu/nende üle. Time well spent, jes.

Kell on 20:45 ning väljas on 26 kraadi. Päike hakkab vaikselt loojuma.
Adios! :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

Marite said...

Eile ja täna oli päike ja pea 30 kraadi sooja. Beat that. Meil polegi siin alati nii kole halb :D

Post a Comment