Spend all my money

Töögraafikut muudeti minu kasuks EHK siis näen jalkat homme! Plaanis minna Marisega Elementsi Itaalia vs. Hispaania mängu vaatama. Kardan, et Itaalia võidab, kuigi ma väga-väga tahan Hispaania võitu. Tahaks näha seda möllu, mis siin toimuma hakkab võidu korral. Pluss ma armastan Hispaaniat.


Elements on muutunud meie kodubaariks. Üleeile käisime peale Tivolit Emmaga Elementsis istumas ja maailmaasjadest rääkimas. Emma käskis mul hispaania keeles tellida ning hiljem käskis barmen ka mul öelda hispaania keeles, mida me soovime. Elementsis töötavad ülitoredad inimesed lihtsalt. 

Eile käisin šokolaadi ostmas! Siinsetes poodides ei eksisteeri sellist asja nagu šokolaad, seetõttu pidin kõndima kesklinna Soome keskusesse, kust sain Fazeri sinist šokolaadi ning geishat! Sweet jesus, have mercy. Šokolaad pole vist kunagi nii hästi maitsenud. Tõin ühe veel Helenile ka, et ta ruttu terveks saaks. :)

Tööl olles sain täna aga briti naise käest sõimata mittemillegi eest. Hotellis on reegel, et need, kes lahkuvad täna hotellist, peavad kandma punast käepaela ning peale kella 11 nad enam tasuta jooke baarist ei saa. Küsisin ilusti inimeste käest, kas nad lahkuvad täna või järgmine nädal ning selgitasin hotelli poliitikat lahkumise suhtes. Nii mõnelegi ei saanud seetõttu enam jooke pakkuda. Peale lõunasööki tööle naastes tuli aga briti tädi ja ütles, et mis õigusega jätan MINA tema tütrele joogi andmata, kuigi they've payed extra for this. Tema tütrel on low self-esteem ning ei julge enam seetõttu baari tullagi. Kui üritasin seletada, et mulle räägiti sellest kella 11 teemast esimest korda täna hommikul, siis ei võtnud ta seda kuuldagi, vaid seletas ikka, et miks MINA tema tütrele jooki ei andnud. Kuulasin tema sõimamist ning kui võimalus tekkis, siis segasin vahele ka, kuigi ega eriti ta ei lasknud. Lõpuks sain kutsuda päris töötaja, kes läks temaga vastuvõttu edasi maurama. Kõige parem on see, et ma ei olnud ühelegi noorele tüdrukule jooki andmata jätnud ning ma olin pool tundi just pausil olnud. Well done, dumbass, well done.

Käisime täna Miramaris ka ning nägime mõnes poes suuri soodukaid juba. Plaanis teisipäev või kolmapäev uuesti minna ning SPEND ALL MY MONEY!

Koduigatsust väga ei ole, tahaks vaid traditsioonilist limonaadi, beebiporgandeid, kanašašlõkki, maasikaid, magada poole päevani ning mitte sõltuda hotellis olevatest söögiaegadest.


cheers.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

triin said...

meil on ka poodides hullud aled praegu, pole varem selliseid Eestis näinudki. aga me endamisi juba mõtleme, et see on vast sellepärast, et siin Eestis pole suve. :D

Inkss said...

Vaja suvekaubast lahti saada siiski. :D

Post a Comment